Entrades

2n B - FOTOS DE L'ABRIL

Bona tarda un altre cop famílies, Per si heu quedat amb ganes de més fotos, aquí teniu el recull de fotografies del mes d'abril . Fins aviat!

2n B - FENT L'INDI DE COLÒNIES PEL MARESME

Bona tarda famílies! Ja podeu veure, amb vostres fills i filles, les fotografies dels moments tan macos que vam compartir durant les colònies . Una abraçada!

Sant Jordi 1rA

El passat dilluns 25 d'abril, vam celebrar Sant Jordi a l'escola. Al matí vam fer diferents activitats relacionades amb la diada, com la creació de punts de llibres o l'apadrinament lector dels companys de 4t, on ens van explicar diferents contes. a la tarda vam realitzar els jocs florals al pati amb la resta de companys.  Ens ho vam passar d'allò més bé!!! Feu clic aquí per veure les fotografies.

2n B - Final de trimestre

Bona tarda famílies, Aquí teniu algunes fotos més dels vostres fills i filles. Gaudiu d'aquests dies de descans!

VISITA MOLÍ PAPERER DE CAPELLADES

El passat dia 25 de Març els alumnes de tercer de primària vam anar a visitar el museu molí paperer a capellades. Allí vam estar veient com el molins paperers utilitzen la força de l'aigua per a moure les maces que trinxen els draps vells, dels quals es fa la pasta de paper i on vam elaborar el nostre propi full de paper amb filigranes  Podeu veure i gaudir amb nosaltres tot el que vam fer.  MOLÍ PAPERER

2n B - Un cop més tanquem el febrer amb disbauxa i xerinola.

Bona tarda famílies de 2n B. Aquí teniu algunes fotos del mes de febrer . Fins aviat!